Webinar: De Vlaamse economie versterkt uit de covid-crisis? (VIDEO)

Webinar: De Vlaamse economie versterkt uit de covid-crisis?

Als crisissen opportuniteiten zijn, dan moeten we deze coronacrisis met twee handen aangrijpen om onze economie te verduurzamen en innovatiever te maken. Is dit een realistisch uitgangspunt voor bedrijven die hun reserves hebben moeten aanspreken in deze moeilijke periode? PMV samen met heel wat partners denken van wel en zetten samen het Welvaartsfonds op om dit te realiseren: de relance van onze economie is een feit.

Spreker:

Michel Casselman is sinds 2014 Algemeen Manager van PMV.

Voor hij aan het roer kwam bij PMV, was Michel Casselman Partner bij AeroManS, dat private equity investeringen in luchtvaartuitrusting beheert. Michel Casselman werkte ook dertien jaar bij Petercam nv, een makelaar en vermogensbeheerder, waar hij in 1998 begon als financieel analist en verschillende functies bekleedde binnen het bedrijf.

Tijdens zijn laatste functie als bestuurder van Petercam Services, was hij verantwoordelijk voor private equity investeringen. In deze functie beheerde hij of investeerde hij rechtstreeks in de luchtvaart en hernieuwbare energie, evenals in beursgenoteerde private equity fondsen in Azië (China, India en Vietnam).

Michel Casselman heeft meer dan 20 jaar ervaring, waarvan vijf jaar bij een technologiebedrijf dat nu deel uitmaakt van Oracle, waar hij begon als consultant en vertrok als Director of Consulting Services. Hij behaalde twee masterdiploma's aan de KULeuven, één als burgerlijk ingenieur werktuigbouwkunde en één in toegepaste economische wetenschappen. Michel Casselman studeerde ook verder aan de Kellogg's University in de Verenigde Staten en aan Insead in Frankrijk.

PMV is een doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft. Zij financiert beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. Met en voor de overheid, en andere partners, realiseert zij projecten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen. Het Vlaamse Gewest is de enige aandeelhouder van PMV.

Tijdstip: 
Dinsdag 26 oktober 2021, 12:45 - 14:00
Spreker(s): 
Michel Casselman
Toegangsprijs: 
gratis